Haber rss beslemesi

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezuniyet töreni

Per, 18 Eki 2012 09:49:00 | Bookmark and Share

EgeBurada- Ege Ajans

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2011-2012 mezunlarını profesyonel hayata uğurladı.

EÜ Prof. Dr. Yusuf Vardar(MÖTBE) Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni öğretim üyeleri, yeni mezun diş hekimleri ve ailelerin katılımıyla gerçekleşti.

EÜ Diş Hekimliği mezuniyet 2012- Prof.Dr. Celal Artunç

Törende konuşan EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Artunç mezun olan öğrencileri ve velileri kutlayarak “İnsan sağlığını iyileştiren ve geliştiren, tıp etiği ilkelerine sahip, insan odaklı öğrenciler yetiştirdik. Bugün artık meslektaşlarımız olan genç arkadaşlarımızı kutluyor, büyük evlatlar yetiştirdikleri için ailelerini tebrik ediyorum. Ben genç meslektaşlarıma baktığımda geleceği güvenli ellere bıraktığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi2

“Meslek odalarında aktif olarak çalışın"

Genç diş hekimlerini meslek odalarında aktif olarak çalışmaya davet eden İzmir Diş Hekimliği Odası Başkanı İlkay Karademirci Ülkü  “Çok değerli meslektaşlarımız olan gençlerden beklentimiz, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri ve mensup oldukları meslek odasında aktif olarak görev almalarıdır. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

EÜ Diş Hekimliği mezuniyet 2012- Prof.Dr. Atilla Silkü

Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü ise genç mezunları tebrik ederek ailelerine teşekkür etti.Mezunlar, EÜ Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahar Sezer eşliğinde Hipokrat Yeminini okuyarak mesleğe adım attılar. Törenin sonunda fakülteyi birincilikle bitiren Diş Hekimi Emine Şahin ve Diş Hekimi Hatice Dönmez, ikinci Diş Hekimi Ayşe Özcan ve üçüncü Diş Hekimi Sevgi Güler ile Diş Hekimi Ayşe Menzek’e plaketleri verildi. 88 öğrencinin mezun olduğu tören, diplomaların verilmesi ve keplerin atılmasıyla sona erdi.