Haber rss beslemesi

Ege'de e-Randevu

Cum, 06 Ağu 2010 14:04:00 | Bookmark and Share

Sağlıkta 55 yıldır hizmet veren Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi elektronik poliklinik randevu sistemine geçti

Bilim dünyasına birçok katkıda bulunmanın yanında, toplumun yaşam kalitesini de arttırmayı hedefleyen üniversitemiz hastanesi hastalara kolaylık sağlamaya devam ediyor. Son olarak e-randevu sistemin yürürlüğe girmesiyle hastane koridorlarındaki yoğunluğun azaldığı gözleniyor.Hastanemizin web sayfasından (www.egehastane.ege.edu.tr) kolaylıkla ulaşılabilen sistem şöyle işliyor; Tc. kimlik numarasını ve doğum tarihini sisteme giren hasta onay işlemlerinden sonra çıkan sayfada başvurmak istediği polikliniği seçiyor ve devamında randevu saatini belirliyor. Bilgiler sistem tarafından kontrol edildikten sonra randevusu onaylanan hasta randevu saatinden 30 dk. önce ilgili birime gelerek muayenesini gerçekleştirebiliyor.

Her gün bir sonraki güne randevu veren sistem şu anda her polikilinik için 10 kişiye kayıt verebiliyor. Sistemin geliştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Egeburada